GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Leven met een PTSS partner

Heb jij het idee dat je partner last heeft van PTSS? Dan is het belangrijk om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Leven met een PTSS partner is over het algemeen erg zwaar. Het is daarom erg belangrijk dat jij je hier goed in verdiept. Je wilt je partner natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Mocht jij nog op zoek zijn naar een website met veel informatie over PTSS, neem dan eens een kijkje op de website van Psytrec. Deze aanbieder heeft veel handige informatie waarmee zij al veel mensen hebben geholpen. Buiten dat is het hier ook mogelijk om een zelftest te doen. Mocht jij het idee hebben dat jouw partner hier last van heeft, dan is het absoluut een goed idee om voor deze test te kiezen. Aan de hand van zo’n test komt er over het algemeen al erg veel duidelijkheid.

Mocht er uit de test komen dat jouw partner last heeft van PTSS, dan is het via de website van Psytrec ook meteen mogelijk om hulp te zoeken. Deze aanbieder biedt namelijk verschillende behandelingen die zouden kunnen helpen. Na zo’n behandeling is de kans groot dat jouw partner weer op een fijnere manier kan leven. Een leven zonder flashbacks, stress en nachtmerries!

Hoe ontstaat PTSS?

PTSS ontstaat door een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden. Jouw PTSS partner heeft dus iets verschrikkelijks meegemaakt. Denk hierbij aan mishandeling, verkrachting of psychische mishandeling. Vaak zorgt dit voor nachtmerries, flashbacks en heel veel stress. De gebeurtenis speelt zich steeds weer opnieuw af en dit is natuurlijk verschrikkelijk.