GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

De oplossing tegen hyperhidrosis

zweetikveel

Heb je last van hyperhidrosis of te wel overtollig zweten? Dan ben je bij Zweetikveel aan het juiste adres voor een zeer effectief middel tegen dit overtollig zweten. 


De producten van het merk Syneo 

Syneo is een merk dat inmiddels al meer dan 50 jaar haar klanten helpt in de strijd tegen zweet. In 1995 begon het bedrijf een samenwerking met een apotheek die een zeer effectief middel had gevonden tegen hyperhidrosis. Het middel dat zij hadden gevonden was naast de zeer effectieve werking echter erg huid onvriendelijk. Na een 2 jaar durend onderzoek is dit middel door de samenwerking sterk verbeterd en ontwikkeld waardoor het middel momenteel nog erg effectief is en zeer huidvriendelijk. 

transpireren

De spray van Syneo

Syneo biedt momenteel producten aan die een werking hebben van 5 dagen. Deze spray dient voor het slapen op te worden gespoten en zal dan vervolgens een effectieve werking hebben van 5 dagen. Wanneer de spray onder de oksel wordt gebruik raad het bedrijf aan om eerst contact op te nemen voor advies. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Zweetikveel of nem teleofisch contact op voor deskundig advies.