GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Dit zijn de beste hoortoestellen

beste hoortoestellen

beste hoortoestellen beste hoortoestellenEen tijdje terug ben ik gaan zoeken naar de beste hoortoestellen voor mijn vader. Hij is namelijk sinds een aantal jaar steeds een stuk dover aan het worden en het was nu wel echt tijd om daar hulpmiddelen voor te gaan gebruiken. Wanneer ik een gesprek met hem had, verstond hij de helft niet. Daardoor ging praten met elkaar ook een stuk moeizamer en dat vond hij zelf ook niet fijn meer. Mijn moeder is al een tijdje overleden, dus daarom heb ik hem beloofd voor hem iets te vinden. Om die reden ben ik toen een zoektocht online gestart om erachter te komen wat het beste merk voor hem zou zijn. Hij is pas 62 jaar, dus dat is ook nog niet zo oud. Hij staat middenin het leven en daar moet dit apparaat wel in meewerken.

De aankoop

Uiteindelijk kwam ik bij Phonak uit voor de beste hoortoestellen. Hierover las ik alleen maar hele positieve verhalen, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun producten. Daarna kwam ik erachter dat er een audicien hier in de buurt zit die deze verkoopt. Daar heb ik toen dan ook direct een afspraak gemaakt en een week later kon hij al terecht. Hier heeft hij uiteindelijk ook iets gekocht van deze fabrikant en dat bevalt ongelofelijk goed. Hij vertelde mij zelfs dat hij nooit meer iets anders gaat proberen, dus dat zegt naar mijn idee meer dan genoeg. Mocht jij nu meer informatie willen, neem dan eens een kijkje op hun website!

Meer verhalen