GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Een goede huidverzorging en een beter milieu

natuurlijke gezichtsverzorging 4

Een goede huidverzorging is voor veel vrouwen belangrijk. Een mooie stralende huid zorgt voor dat je lekker in je vel zit en je nergens druk om hoeft te maken. Het kan je soms onzeker maken als je tv-kijkt of in tijdschriften kijkt, dat iedereen dan een perfecte huid heeft. Gelukkig zijn er wel verschillende soorten crèmes die kunnen helpen om een stralende huid te krijgen. Heb je vroeger last gehad van acne of eczeem in het gezicht dan kun je bijvoorbeeld eczeem crème gebruiken, omdat deze huidaandoening te laten verdwijnen. Heb je een hele droge huid dan kun je een vette crème gebruiken.

Een milieuvriendelijke gezichtsverzorging

Er zijn ontzettend veel soorten crèmes. De ene crème werkt beter dan de ander waarvan heel merken van crèmes zich voornamelijk richten op marketing. Om een goede crème te kopen die beter is voor het milieu in plaats van chemische middelen, kun je kijken naar vegan gezichtsverzorging. Nu zal je denken, maar in gezichtsverzorgings producten zitten toch helemaal geen dieren? Dat klopt maar vegan producten richten zich op dat de producten ook niet op dieren getest worden. Omdat de producten niet op dieren getest wordt is het beter voor het milieu en beter voor de dierenlevens. Steeds meer bedrijven streven naar vegan verzorgingsproducten.

Wat is vegan?

Vegan is een product zonder dierlijke resten of make-up producten die niet zijn getest op dieren. Vegan verzorgingsproducten is voor veel bedrijven erg nieuw en daarom kun je het nog niet overal kopen. Wel wordt het steeds bekender en zul je het vaker in de winkel gaan zien. Wie weet kunnen we over een aantal jaar alleen nog maar kiezen uit milieuvriendelijke en vegan producten. Het nadeel van de vegan producten op dit moment is dat de producten erg duur zijn en daardoor is het niet voor iedereen betaalbaar. De prijzen zullen pas omlaag gaan als er meer concurrentie komt. Bij meer concurrentie heb je uiteindelijk ook meer keuze.