GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Gebruik jij al hyaluronic acid?

Hyaluronic acid, voor veel mensen zal dit als abracadabra in de oren klinken. Wat is het voor een product en waar kun je het voor gebruiken? Het is een product dat je vindt in het schap met verzorgingsartikelen, het is een middel dat je gebruikt om de huid van je gezicht mee te verzorgen. Hyaluronic acid zorgt ervoor dat jouw gezichtshuid soepel blijft en er jong uit blijft zien. Als je dit zo hoort, dan klinkt dit natuurlijk heel erg positief en het is dan ook niet vreemd als je hier graag meer over zo willen weten. Lees daarom vooral even verder!

Hyaluronic acid

Ons lichaam wordt iedere dag aan allerlei factoren van buitenaf blootgesteld en dat geldt met name voor onze gezichtshuid. Deze is immers niet bedekt met kleding en krijgt het daardoor vaak zwaar te verduren. Hoe kan hyaluronic acid hierbij nu een positieve rol spelen? Door blootstelling van onze gezichtshuid aan de zon, aan droge lucht binnenshuis en vervuiling buitenshuis, veroudert de huid. Vocht wordt aan de gezichtshuid onttrokken, rimpels en groeven ontstaan. Dat is vervelend, want hierdoor ga je er ouder uitzien en dat wil je natuurlijk niet graag. Veel mensen houden immers graag een jonge en jeugdige uitstraling. Hyaluronic acid kan daarbij helpen. Dit product bevat hyaluronzuur, wat ook een belangrijk natuurlijk bestanddeel van onze huid is. Juist dit zorgt ervoor dat de huid soepel en jong blijft. Het gebruik van dit product heeft een meervoudige werking:

  • het sluit vocht in
  • het biedt demping
  • het draagt bij aan het herstel van weefsel
  • het versterkt de structuur van elastine en collageen

Met andere woorden: de elasticiteit van je gezichtshuid wordt op deze manier beter, waardoor de huid soepel blijft en een jonge uitstraling houdt! Reden genoeg dus om te overwegen om hyaluronic acid te gaan gebruiken! Maar hoe gebruik je dit een waar koop je het?

Verzorging van je huid

Een goede huidverzorging is belangrijk en bestaat altijd uit verschillende stappen. Aan het eind van de dag verwijder je eventuele make-up die je gedragen hebt en je reinigt je gezicht. Daarna gebruik je hyaluronic acid. Je dept dit zachtjes op je gezichtshuid, zodat het zo goed mogelijk opgenomen wordt. Daarna kun je eventueel nog een gezichtscrème of een ander verzorgingsproduct aanbrengen. Wat het doet is nu duidelijk en ook hoe je het moet gebruiken. Maar waar koop je dit nu? Als je er zeker van wilt zijn dat je een goede kwaliteit hyaluronic acid krijgt, dan is het aan te raden dit aan te schaffen bij Korean skincare & K-beauty. Bij deze shop kun je terecht voor de beste verzorgingsproducten. Of je nu een reinigingsproduct zoekt, een gezichtsmasker, een serum of een crème, je vindt het hier echt allemaal! Ook zonnebrandproducten hebben zij in het assortiment. Van alle productsoorten vind je altijd verschillende varianten, die voor verschillende huidtypes geschikt zijn. Een vette huid behandel je immers anders dan een droge. Daarnaast bieden ze ook altijd verschillende merken. Zo vind je hier altijd wat bij jou past. Niet alleen voor hyaluronic acid is Korean skincare & K-beauty dus een uitstekende shop!