GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Personal training Delft helpt jou om weer aan het werk te gaan

personal training Delft

Sinds ik voor personal training Delft  heb gekozen voel ik mij zoveel beter. Ongeveer een jaar geleden ben ik thuis komen te zitten omdat ik overspannen was. Dat was natuurlijk een zware periode. Gelukkig voelde ik mij na een aantal maanden echt rust te hebben genomen al wat beter. Toch vond ik het lastig en spannend om weer aan het werk te gaan. Ik had het gevoel dat ik er toch nog niet helemaal klaar voor was. Daarom heb ik op het internet gezocht naar een bedrijf die mij hiermee kon helpen. Iemand die er echt verstand van heeft en mij kan klaarstomen om weer de werkvloer op te gaan.

Sporten

Door personal training Delft werk ik weer

Via het internet kwam ik bij het bedrijf PDCA terecht en zij geven personal training Delft. Zij geloven erin dat beweging jou kan helpen om weer aan het werk te gaan. Als jij lekker aan het sporten bent dan voel jij je namelijk lekkerder in jouw vel. Jij krijgt meer zelfvertrouwen en zin om dingen te doen. Toen ik dat hoorde, kon ik mij daar helemaal in vinden. Ik heb gelijk contact met hen opgenomen en op gesprek gegaan.

Sporten

Een wereld van verschil

Na het kennismakingsgesprek heeft het bedrijf een schema gemaakt die speciaal op mijn situatie aangepast is. De personal training in Delft beviel beter dan dat ik ooit heb durven hopen. Na een maand sporten en bewegen voelde ik mij al zoveel beter. Ik had weer energie om in de ochtend uit bed te stappen en dingen te doen. Ik merkte echt dat ik meer en meer dingen wilde ondernemen. Na een tijd voelde ik mij zelfs zo goed dat ik echt weer zin had om aan het werk te gaan. Ik kan dit echt aan iedereen aanraden die er ook tijdelijk even uit ligt en niet weet hoe jij weer aan het werk moet gaan.

Meer verhalen