GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Samen een veiligheidstraining volgen

veiligheidstraining

veiligheidstraining Een tijdje geleden hebben wij met ons hele bedrijf een veiligheidstraining gevolgd. Dit wilden wij al langer, maar het bleek nog best wel moeilijk om mijn baas daarvan te overtuigen. Hij is soms nogal gericht op het geld in plaats van iets wat het belangrijkste voor hem moet zijn. Zelf wilde ik al heel erg lang meer leren over EHBO, maar daar is het nooit van gekomen. Zo’n cursus kost namelijk toch een dag tijd en dat klinkt niet veel, maar hiervoor zou ik dan wel vrij voor moeten vragen. Gelukkig heb ik dit nu samen met al mijn collega’s kunnen doen en daardoor was het ook nog eens heel erg gezellig.

Een aanrader!

veiligheidstraining

Deze veiligheidstraining heeft ervoor gezorgd dat iedereen nu weet hoe hij of zij moet reageren in een noodsituatie. Bij een bloeding is het bijvoorbeeld van belang om deze dicht te drukken, zodat hij stopt. Dit kun jij bijvoorbeeld ook doen door er iets omheen te binden, zoals een riem of stuk stof. Dit soort dingen had ik niet geweten als ik deze cursus niet had gedaan. Dat is niet alleen handig tijdens werktijd, maar ook daarbuiten. Zo heb ik ook geleerd hoe ik een AED moet bedienen en dat is iets waarmee ik gewoon iemand zijn leven kan redden. Ik kan het iedereen aanraden om zoiets te doen, want het is heel erg handig. Ook voor particulieren is het goed betaalbaar bij G4s, dus dat is heel erg fijn. Voor meer informatie kun jij altijd op hun website kijken!

 

Meer verhalen