GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Vergroot het aanbod van je diensten via een PMU opleiding

Als je reeds als schoonheidsspecialist aan het werk bent, maar mensen geen permanentie make-up diensten kunt aanbieden, dan kun je aan de slag met een PMU opleiding van Nouveau Contour. Het is goed om deze PMU opleiding te volgen, want in dat geval kun je mensen simpelweg meer diensten aanbieden. Daardoor kun je je klantenbestand uitbreiden. Maar het is voor jezelf ook gewoon leuk om nieuwe dingen te doen. Als je al wat langer in het vak zit en dus al x aantal jaren aan de weg timmert als schoonheidsspecialist, dan ken je de meeste technieken van binnen en buiten. Je hebt een zeker specialisme ontwikkelt en ook je vaardigheden zijn die van een expert. Dat is heel mooi voor je klanten, maar zelf doe je de zaken al snel op de automatische piloot. Toen je net begon en langzaam te werk ging om alles goed en secuur uit te voeren, kon je je nog niet voorstellen dat je op den duur zoveel ervaring zou hebben dat je al die zelfde handelingen in de helft van de tijd zou kunnen uitvoeren. Het grote nadeel van zulke expertise is dat de uitdaging ook steeds minder wordt. Wat voorheen uitdagende klusjes waren, is nu inmiddels misschien al routinewerk. Om de routines dus een beetje te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan, kun je een PMU opleiding volgen. Dankzij deze PMU opleiding kun je aan de slag met nieuwe technieken. Je kunt bij mensen dan permanente make-up aanbrengen. Dat is uiteraard even heel wat anders dan gewone make-up. Je hebt hier dan ook speciale vaardigheden voor nodig en de nodige materialen waarmee je permanente make-up kunt aanbrengen. Ook voor het omgaan met die materialen, heb je een PMU opleiding nodig. Nadat je deze PMU opleiding hebt afgerond, dan kun je aan de slag met permanente make-up. Mocht je interesse hebben in deze PMU opleiding, dan kun je terecht op de website van nouveaucontour.nl. Op de site lees je in principe alles wat je moet weten over deze PMU opleiding. Via de site lees je bijvoorbeeld meer over de Academie waar je aan de slag gaat met de opleiding, maar ook over de specifieke cursussen die je kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Masterclass in eyebrow training
  • Allround basis training
  • Focus classes

Het is dan ook zeker aan te raden om gewoon eens een bezoekje te brengen aan de website, zodat je meteen kunt lezen wat je zoal mag verwachten van deze opleiding. 

Meld je vandaag nog aan voor de PMU opleiding

Mocht je deze opleiding graag willen volgen, dan kun je je meteen aanmelden via de website van nouveaucontour.nl. Op deze site vind je ook alles wat je moet weten alvorens je overweegt om te besluiten om je aan te melden voor deze opleiding. Als je eenmaal zeker bent, dan kun je starten met het traject van je keuze. Na het afronden van je opleiding kun je meteen aan de slag. 

Vragen? Neem contact op met Nouveau Contour

Mocht je nog ergens mee zitten en heb je opheldering nodig of heb je gewoon een praktische vraag, dan kun je altijd even contact opnemen.