GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Effectief ontharen doet u bij Gentle Clinics!

Heeft u haargroei op ongewenste plekken en wilt u dit graag laten verwijderen? Dit kan bij Gentle Clinics, hier zijn wij gespecialiseerd in effectief ontharen. Zo hoeft u bijvoorbeeld nooit meer uw benen te scheren, uw oksels te scheren enz enz. De behandeling van effectief ontharen is pijnloos door de nieuwste technologie waar wij gebruik van maken. Veel mensen willen graag van de beharing af maar zien op tegen de “pijnlijke” behandeling. Hier hoeft u zich bij de behandeling effectief ontharen van Gentle Clinics niet druk over te maken! De meeste mensen die de behandeling effectief ontharen zijn ondergaan beschrijven de behandeling eerder als een ontspannende en rustgevende behandeling als dat ze het pijnlijk noemen.

De service van Gentle Clinics

Wanneer u de behandeling effectief ontharen ondergaat zullen wij als volgt te werk gaan:

 

  • Wij beginnen altijd met het bekijken van de plek op het lichaam waar de ontharing gaat plaatsvinden. Wij zullen dan beslissen welke behandeling het beste is voor u!
  • Vervolgens zullen wij u uitleggen hoe wij de behandeling gaan aanpakken.
  • Wij zullen met u een afspraak maken voor de behandeling.
  • Bij de behandeling zullen wij nogmaals uitleggen wat er precies gaat gebeuren. Ook tijdens de behandeling wordt u steeds verteld wanneer wij wat gaan doen en hoe wij dit gaan doen.