GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Kliniek Veldhoven laat je weer plezier hebben

Goede kliniek

Kliniek VeldhovenBij Kliniek Veldhoven ben je aan het juiste adres wanneer jij iets wilt laten corrigeren aan je lichaam. Of dat dit nou gaat om een liposuctie of een oor correctie. De juiste kennis en ervaring op dit gebied zorgt ervoor dat je geholpen wordt. Het lichaam is wat wij krijgen en niet iedereen is hier blij mee. De een heeft wat grotere oren en de ander krijgt geen borstgroei. Erg vervelend wanneer dit op gegeven moment het leven gaat beïnvloeden. Als er bij een vrouw geen borstgroei plaats vindt, dan zul je merken dat je onzeker wordt en dus vragen gaat stellen. Althans, dit had ik dus wel. Nadat ik mijn zestiende verjaardag had mogen vieren, merkte ik dat ik weinig borsten had.

Twijfel, angst en onzekerheid

Automatisch ga je dan twijfelen of dat er niets aan de hand is met mijn lichaam. Dit bracht zoveel onzekerheid met mij mee waardoor ik ervoor heb gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Gelukkig kon hij mij direct vertellen dat er niks aan de hand was. Alleen kwam de borstgroei niet op gang bij mij. Zodoende ben ik gaan zoeken naar een andere mogelijkheid.borstvergroot

Bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen

Nu dat ik maar al te graag een keer een bh aan wil trekken. Heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij Kliniek Veldhoven. Zo konden zij kijken of dat het mogelijk is om borsten te creëren bij mij. Ik moet wel zeggen nadat ik de afspraak gemaakt had, merkte ik aan mijzelf dat ik erg veel angst had gekregen. Zou het dan eindelijk lukken of niet? Allemaal vragen wat door mij heen ging. Gelukkig werd ik daar erg goed ontvangen.

Tijdens de afspraak werd er gekeken naar mijn huid. Dit moest rekbaar genoeg zijn om borsten te krijgen. Gelukkig was dit ook het geval en kon de definitieve behandeling worden ingepland.