GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Podotherapeutische zolen voor mijn zoon en mij

Podotherapeutische zolen

overpronatie_correctie-e1434182969729Ik heb een zoon van 16 jaar, die graag sport. Hij is enorm gaan groeien toen hij in de derde klas zat. Aan het eind van het schooljaar klaagde hij vaak over pijn in zijn heup. De fysiotherapeut ontdekte dat zijn benen niet allebei even lang waren en raadde podotherapeutische zolen aan.
Door de podotherapeutische zool zou zijn been extra gestimuleerd worden en zou het lengteverschil moeten verdwijnen. Mijn zoon was zeer gemotiveerd om de podotherapeutische zool te dragen, hij wilde immers graag sporten zonder pijn. Ook was hij bang dat zijn gedroomde toekomst als marinier niet door zou kunnen gaan met benen met verschillende lengte.

Twee gelijke benen.

Nu na een jaar dragen van de podotherapeutische zool heeft de fysiotherapeut geconstateerd dat het lengteverschil tussen beide benen minimaal is. Omdat mijn zoon zijn voeten wat naar binnen staan, heeft hij nu andere podotherapeutische zolen gekregen. Ook deze gebruikt hij zonder mopperen.

SPORTS_Small-300x283 mneuromaZelf draag ik podotherapeutische zolen tegen mijn lage rugpijn. Ik heb natuurlijk veel meer schoenen dan mijn zoon en soms vergeet ik de zolen in mijn schoenen te leggen. Daar krijg ik altijd spijt van!
Bij footlogics bestel ik mijn zolen gemakkelijk online. Onlangs heb ik ontdekt dat er zelfs zooltjes zijn voor mijn schoenen met hakjes. Dat maakt een avondje uit wel zo gezellig!