GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Eindhoven Dentist levert alle mondzorg

Van een grote praktijk, zoals de Eindhoven Dentist, mag je verwachten dat die alle disciplines in huis heeft voor de volledige mondzorg. Bij de Eindhoven Dentist is dat zeker het geval. In deze praktijk zijn alle competenties aanwezig om de reguliere zorg en de specifieke zorg aan te bieden. Er werkt in deze praktijk een zeer grote groep professionals, elk in hun eigen specialisme. De enige behandelingen die niet door Eindhoven Dentist kunnen worden verricht zijn zware kaakoperaties. Daarvoor worden patiënten doorverwezen naar een gespecialiseerde kliniek of naar de kaakchirurg in het ziekenhuis.

Reguliere mondzorg

Verreweg het grootste deel van de patiënten van Eindhoven Dentist maakt maar één keer per jaar een afspraak. Tijdens die afspraak wordt de jaarlijkse controle door de tandarts gedaan. Als er problemen worden geconstateerd wordt er een vervolgafspraak gemaakt om die problemen te verhelpen. Als je last hebt van je gezondheid kan dat soms zijn weerslag hebben op je gebit. Het is nuttig om dan eens een afspraak te maken met een mondhygiënist. Die kan je leren hoe je je eigen gebit thuis beter kunt verzorgen. Ook kan er een goede reinigingsbeurt plaatsvinden, vooral met het doel om jou als patiënt een goede start te geven.

Kinderen bij Eindhoven Dentist

Voor de meeste zeer jonge kinderen is een bezoek aan Eindhoven Dentist alleen maar leuk. Ze leren er spelenderwijs hoe ze hun tandjes moeten poetsen. De tandarts zal wel eventjes naar hun gebit kijken, maar als daar geen ernstige problemen uit blijken zal het kind zich zijn bezoekje aan de tandarts herinneren als een leuke belevenis. Mensen die bang zijn voor de tandarts kunnen ook terecht bij Eindhoven Dentist. Het team heeft veel ervaring opgebouwd met angstige mensen. Daarbij wordt gekozen voor een pijnloze behandeling van een gebitsrenovatie.