GGD-NW Veluwe

En nog een WordPress site

Vroegh en Yoe hebben alle kennis in huis

Vroegh en Yoe

Vandaag heb ik een afspraak bij de tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe in Tilburg. Sinds het weekend heb Vroegh en Yoeik enorme kiespijn, zelfs een pijnstiller helpt hier niet tegen. Gelukkig kon ik vandaag meteen terecht toen ik had gebeld. Ik heb wel eens verhalen gehoord bij een andere tandarts die je rustig nog een paar dagen laat wachten voordat je hier terecht kan. Gelukkig is mijn tandarts in Tilburg niet zo en heeft meteen plaats gemaakt om langs te komen. 

Toen ik binnen kwam zat de tandarts al op mij te wachten en kon ik meteen plaats nemen op de stoel in de behandelkamer. Eerst keek de tandarts of er zo iets te zien was. Behalve dat mijn tandvlees ontstoken was, kon hij niets zien en moest ik een foto laten maken.

Snel en goed geholpen bij de tandartspraktijk Vroegh en Yoe

Vroegh en YoeOp de foto was meteen te zien dat er een fikse ontsteking net boven een kies zat. Deze ontsteking zorgde voor de vreselijke pijn. Echter kon de tandarts op dit moment hier nog niets aan doen. Eerst moest de ontsteking verdwenen zijn en daarna kon pas de behandeling plaatsvinden. Voor de pijn en de ontsteking kreeg ik antibiotica mee, deze moest ik de komende week slikken, Na die week moet er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden voor de verdere behandeling.

De week is nu voorbij en de pijn zo goed als verdwenen. Gisteren had ik weer aan afspraak bij de tandartspraktijk Vroegh en Yoe. Eerst werd er weer een foto gemaakt om te kijken of de ontsteking echt helemaal weg was. Gelukkig was deze weg en kon de tandarts aan de behandeling beginnen. Een wortelkanaalbehandeling heeft wonderen gedaan en de ontsteking doen verdwijnen. Eindelijk verlost van die vervelende pijn. Niet dat ik het gedaan heb, maar ik kon de tandarts wel zoenen.